Well...

Det har inte blivit sa mycket bloggande har tyvarr. Dagarna och livet har flytit pa sedan sist och nu har jag kommit till min nast sista dag i Moshi, vilket betyder att den sista dagen pa Kili Centre ar imorgon. Kanns sadar.

Sedan sist har vi akt till det underbara hot spring och badat i dess underbara, inte direkt varma vatten. Inte den har gangen heller blev nagon attackerad av en krokodil :) Sen var det ju meningen att vi skulle forsoka aka och besoka en kaffeodling och en maasaiby, men detta har inte lyckats bli av i ar :P Men igar akte vi genom en kontakt till Freja (som jobbar pa Kili Centre) till en liten sjo som heter Lake Chala som ligger precis pa gransen till Kenya. Sjon var superfin och klarbla eftersom det var nagot vulkaniskt med den och sa var den ganska varm med. Det var en superbra dagsutflykt, och nu har man ju simmar i Kenya ocksa!

Barnen mar bra och jag har sa roligt varje dag. Vi firade lite midsommar med barnen, mer utvecklat om det kommer skrivas upp pa Watoto wa Kili Centres hemsida snart www.wwkc.se. Annat smaroligt vi har hittat pa ar att ga till kyrkan med barnen, det var en upplevelse.

Pa onsdag aker vi med en buss till Dar-Es-Salaam och tar oss vidare till Bagamoyo, som ligger lite norr om Dar es salaam. Staden, eller byn, ligger vid kusten och ska vara supermysig. Efter en eller tva natter dar aker vi vidare soderut mot Malawi dar var slutdestination blir Nkhata bay.

Kram pa er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0